Vil du surfe utfordringer med oss? (Photo: CH - Visitnorway.com)

Vi søker UX-Designer som vil være med Å endre reiselivsbransjen! 

 

Up Norway er et nytt reisekonsept som ble startet i 2016 av Torunn Tronsvang. Selskapet har høye ambisjoner; målet er å endre hvordan norske kvalitetsreiser selges til resten av verden. Vår ide er å tilby individuelt tilpassede og unike kvalitetsopplevelser i Norge, opplevelser som reisende til Norge høyst sannsynlig ikke ville funnet eller fått tilgang til ellers. Nøkkelen er en digital løsning som matcher reisendes preferanser med ulike opplevelsestilbydere i Norge. 

Og her kommer vår nye UX-designer inn. Vi har allerede hatt besøkende fra 25 nasjonaliteter og vet at konseptet fungerer. Nå trenger vi en person som kan hjelpe oss å skalere gjennom smarte digitale grensesnitt. Vår nye designer skal gjøre det enkelt å finne, kjøpe og reise med Up Norway i årene framover.

Vi er på jakt etter en dyktig, sulten og selvdreven designer som vil være med i vårt ambisiøse start-up team og dele ambisjonen om å skape Norges beste kundereise for ferie- og fritidsreisende. Du tenner på ideen om å skape, og ta del i et lite men ambisiøst oppstartsteam hvor du vil få stort ansvar. Du liker å jobbe i et dynamisk og inspirerende miljø, og kvier deg ikke for å spille på de strategiske ressurser utenfor kjerneteamet. Du bryr deg om å levere kvalitet fremfor kvantitet, er jovial og motivert, og skaper entusiasme rundt deg.

 

Vi søker deg som har...

  • Minimum to års relevant erfaring og tre års relevant utdannelse.
  • Jobbet med mobile grensesnitt og har erfaring med design av wireframes og prototyper.
  • Erfaring med å arbeide tett i team med andre designere og utviklere, internt og eksternt.
  • Stor arbeidskapasitet og er selvgående.
  • Mulighet til å jobbe lange dager om og når nødvendig for å levere på deadlines.
  • Erfaring med tekst- og bilderedigering, og CMS administrasjon.
  • Jobbet med designverktøy i utvikling av bruker-/kundeopplevelser.  

Vi ser for oss at du har gode researcher-evner med en aldri-gi-opp innstilling. Du er strukturert og detaljorientert, selvdreven og tilpasningsdyktig i et miljø i rask vekst og endring.  At du snakker og skriver godt engelsk er viktigere for oss enn norsk i denne rollen. Har du engelsk som førstespråk er du velkommen til å søke, men en forståelse for norsk muntlig og skriftlig er nødvendig.

 

Ditt ansvarsområde

Du forventes ta en UX lead rolle, og å jobbe tett med vårt operasjonelle team, eksterne utviklermiljø og strategiske ressurser. Hos oss er alle selgere og serviceytere. Som en naturlig del av rollen vil du involveres i forretningsutvikling og drift for å få en dypere forståelse for de digitale kundereisene og konseptutvikling. 

 

Interessert?

Vi kan tilby en læringsarena i et ambisiøst startupmiljø sammen med akselratorhuset Agera i våre lokaler ved Solli plass i Oslo. Vi forhandler betingelser individuelt.

Hvis du har spørsmål til stillingen, ta kontakt med Leder Torunn Tronsvang  på mob. 992 62 858.

SØKNADER SENDES TIL TRAVEL@UPNORWAY.COM INNEN 02.01.18. Søknader mottatt før jul, vil bli fulgt opp før jul. 

 
 Vil du være med og lage Norges beste digitale og faktiske reiseopplevelser for kvalitetsbevisste ferie- og fritidsreisende? (Foto: Konseptutvikling kundeopplevelse,  RISS ) 

Vil du være med og lage Norges beste digitale og faktiske reiseopplevelser for kvalitetsbevisste ferie- og fritidsreisende? (Foto: Konseptutvikling kundeopplevelse, RISS